דף הבית   English
*שם מלא
*דוא''ל
*טלפון
*כתובת מלאה
אשמח לקבל עדכונים מאגודת ניצן. בכל עת ניתן להסיר את כתובתך
facebook nitzan page link

מדיניות הגנת הפרטיות

בגלישתך באתר זה (להלן: "האתר") הינך מקבל ומסכים לתנאי מדיניות הפרטיות. מדיניות הפרטיות מתייחסת לסוג המידע שאתה תספק לנו או מידע אשר אנו נלמד אודותיו משימושך באתר.

 

  1. 1.     הפרטיות שלך

 

הפרטיות שלכם חשובה לנו מאוד. אנו מנהלים את האתר בסטנדרטים הגבוהים ביותר של פרטיות והגנה על מידע אישי. אנו פועלים בהתאם להוראות חוק הגנת הפרטיות, התשמ"א-1981 ושואפים לעמוד בכל דרישות החוק לעניין כיבוד הפרטיות וההגנה על מידע אישי. אנו מחויבים להגן על פרטיותך ועל שמירת פרטי הזיהוי האישיים שלך.


אנו אוספים מידע אישי אודותיך רק כאשר אתה תספק לנו אותו באופן ספציפי וביודעין. אנו מאמינים, כי אתה צריך לדעת בדיוק איזה מידע אישי אנו אוספים וכיצד אנו מתכוונים להשתמש בו בטרם תחלוק אותו עימנו. אנו עשויים לבקש ממך מידע אישי כגון שם, מספר טלפון וכתובת. אנו עושים זאת רק כאשר אתה מבקש מידע או מבקש להירשם לשירותים הטעונים הרשמה או מנוי.


כאשר אנו מתכוונים להשתמש במידע האישי שלך, אנו מבקשים זאת מראש, על מנת שתחליט אם אתה רוצה לספק לנו את המידע או לא.


מידע המאפשר זיהוי אישי שלך, יישמר בסודיות מוחלטת. פרטי זיהוי אישיים שאתה מספק לנו לא יהיו זמינים לצדדים שלישיים ללא אישור מפורש שלך.

 

  1. 2.     פרטי זיהוי אישים


"פרטי זיהוי אישים" הינו מידע שניתן להשתמש בו כדי לזהות אותך באופן במפורש ו/או ניתן באמצעותו ליצור עמך קשר. מידע מסוג זה יכול לכלול את שמך האמיתי, כתובת דואר אלקטרוני, כתובת דואר, מספר טלפון וכדומה, אשר אינם זמינים לציבור באופן אחר.


באפשרותך להשתמש במגוון רחב מהתכונות של האתר ללא צורך בחשיפת פרטי הזיהוי האישיים שלך. יחד עם זאת, ייתכנו מקרים, בהם ייתכן ותידרש למסור מידע אישי על מנת לאפשר למנהלי האתר לספק לך מידע, נתונים, או את השירותים שביקשת. לכן, מדיניות הפרטיות שלהן מפרטת כיצד מנהלי האתר יטפלו במידע אישי שלך שנאסף או התקבל על ידי או באמצעות האתר.


מדיניות הפרטיות שלהלן חלה אך ורק על אתר זה. מדיניות הפרטיות אינה חלה על שיטות העבודה של חברות או גופים אשר אינם בבעלות או בשליטת מנהלי האתר.

 

  1. 3.     איסוף ושימוש במידע האישי

 

אנו מגבילים את בקשותינו לקבלת מידע אישי בסיסי בלבד, כגון:

  • שם
  • מספר טלפון
  • כתובת דואר
  • כתובת דואר אלקטרוני

 

אנו מגבילים את איסוף המידע האישי  למידע שאנו מאמינים כמינימלי ביותר על מנת  לספק לך את השירותים המוצעים באתר או באמצעותו.


עיקר השימוש שלנו במידע האישי הינו לשלוש מטרות: למלא אחר בקשותיך לקבלת שירותים מסוימים, כדי ליצור עמך קשר כאשר אתה מבקש זאת, ועל מנת להודיע לך על הצעות מיוחדות, מבצעים עדכניים ושירותים חדשים אחרים. האתר עושה שימוש בתקני הגנת אבטחה ונתונים הקיימים בתעשייה, על מנת להבטיח את ההגנה על הפרטיות שלך.

 

  1. 4.     מסירת מידע לגוף שלישי

 

אנחנו לא נמכור או נשכיר את פרטי הזיהוי האישיים שלך לאף אחד. אנו עשויים לשלוח מידע המאפשר זיהוי אישי שלך לחברות או אנשים אחרים באמצעות הדואר האלקטרוני, רק כאשר:

  • יש לנו את הסכמתך לחלוק את המידע
  • כאשר נצטרך לחלוק את המידע האישי שלך על מנת לספק את המוצר או השירות המבוקש על ידך
  • על פי דרישה שנקבל במסגרת, צווי בית משפט או הליך משפטי או
  • כאשר נמצא כי פעולות שבוצעו על ידך באתר, יש בהן כדי להפר את כל הכללים המקומיים או החקיקה הרלוונטית לגבי התנהגות באינטרנט.

 

  1. 5.     Cookies (עוגיות)

           

קובץ Cookie הוא קובץ המכיל חלקים מסוימים של מידע שהאתר יוצר בעת ביקור באתר. הוא יכול לעקוב ולבדוק איך ומתי אתה משתמש באתר, באיזה אתר ביקרת מיד לפני ביקורך באתר, והוא יכול לאחסן את המידע הזה עליך.


ישנם שני סוגים נפוצים של קבצי Cookie , "זמני" ו-"תמידי"". Cookies זמניים אוגרים מידע רק על משך הזמן שאתה מחובר לאתר - הם לא נשמרים על גבי הכונן הקשיח. ברגע שאתה עוזב את האתר, מחולל ה- Cookie אינו שומר עוד את המידע שצבר.


האתר שלנו משתמש ב2- "Cookies זמניים" ו-1 "תמידי". רוב הדפדפנים כיום יודעים לזהות מתי " Cookie" מוצע, ולאפשר לך לסרב או לקבל אותו. אם אינך בטוח אם לדפדפן שלך יש יכולת זו, עליך לבדוק עם יצרן התוכנה או ספק שירותי האינטרנט שלך. אין אנו משתמשים בקבצי Cookie כדי לעקוב אחר הרגלי הניווט של המבקרים שלנו.

 

  1. 6.     גישתך ושליטתך בפרטי הזיהוי האישים

 

באפשרותך לבצע את הפעולות הבאות, בכל עת, על ידי פנייה אלינו באמצעות כתובת הדוא"ל שלהלן:

  • לבדוק איזה מידע אישי שלך יש בידנו, אם בכלל.
  • לשנות/לתקן את פרטי הזיהוי האישיים שיש בידנו עליך.
  • לבקש מאתנו למחוק כל מידע אישי שיש לנו אודותיך (יחד עם זאת יש לדעת כי, לא נוכל לספק שירותים מסוימים ללא המידע האישי).
  • להביע חשש כלשהו שיש בידך לגבי השימוש שנעשה במידע אישי שלך.

 

  1. 7.     דואר אלקטרוני


כאשר אתה שולח אלינו דואר אלקטרוני, אנו נעשה שימוש בשמך ובכתובת הדואר האלקטרוני שלך רק כדי לענות על החששות שאתה מעלה בפנינו. אנו עשויים לשתף אנשים מסוימים במסגרת הארגון שלנו כדי שיסיעו לנו לענות לחששותיך.

 

  1. 8.     הסרה מרשימת התפוצה

 

ללקוחותינו שמורה הזכות לבחור שהמידע האישי שלהם לא יועבר למטרות שאינן קשורות  באופן ישיר לאתר, וזאת בנקודה בה אנו מבקשים מהם את קבלת המידע האישי. לדוגמה, בטופס ההרשמה שלנו ישנה "אופציית הסרה" לפיה, משתמש המבקש מידע מהאתר, אבל אינו מעוניין לקבל חומר שיווקי, יכול לבקש כי הדואר האלקטרוני שלו לא יישמר ברשימות השיווק הפנימיות שלנו.


משתמשים אשר אינם מעוניינים עוד לקבל, מידע וחומרים מאיתנו יכולים לבחור להיות מוסרים מרשימת התפוצה שלנו  על ידי שליחת הודעת דואר אלקטרונית ל- nitzan@nitzancenter.org אשר בשורת הנושא שלה יהא כתוב "הסרה מרשימת התפוצה".

 

  1. 9.     שינויים במדיניות הפרטיות שלנו


אנו שומרים לעצמנו את הזכות לשנות מדיניות פרטיות זו מעת לעת. אם נבצע שינויים משמעותיים בדרך שבה אנו משתמשים במידע האישי שלך, אנו נודיע לך על ידי ביצוע תיקונים במדיניות פרטיות זו.

 

  1. 10.  שאלות, חששות או הערות?


אנא צור קשר עם אחראי הגנת הפרטיות שלנו אם ברצונך לקבל מידע נוסף, לשאול שאלות על המדיניות והנהלים שלנו, או אם יש לך שאלות או בעיות כלשהן הקשורות באתר.



עם אחראי הגנת הפרטיות שלנו ניתן ליצור קשר, בכתובת הדואר האלקטרונית הבאה:

nitzan@nitzancenter.org